Au revoir mon petite fleur

idag är det fredag .. och imorgon är det mars , asså fattar ni ?! inte jag iaf.. 
ikväll ska jag , madde, amanda o patty hem till helena. najs x) och tar ju gärna varje tillfälle i akt att träffa henne nu innan hon drar till england. (som jag btw fett gärna följt med till.. brr) men men life is life. Och snart kommer madde aka min B hit. el ja inte ritkgit än men iaf, f¨år väl hitta på ngt annat att göra tills dess, vila en blund kankse. . öh igårkväll typ halv 12 hände endå en skitäcklig sak med min mobil, det ringde så skulle jag kolla vem d va,.. så först ser jag bara att det är ett 076-nummer .. sen när jag kollar n'rmare ser jag att d e MITT EGET nummer.. hallå så läskigt. äkta vågade inte svara ,  heej d e jag liksom! haha så mobbat. en fd. mobiltekniker på jobbet idag sa att d typ va omöjligt . tror nått e mucho fel på den iaf, el ja d e garanterat d vill säga. men nä lite maud på detta, såå hoppas ni får en trevlig helg gott folk! :)
 
//♥ Tschüs

it's 'til the end of time

    iloveyouiloveyouiloveyou. just so you know!

ttrött jag e. palla att jag aldrig tränar heller, fyyy på mig. och mitt träningskort går ut den 8e,  men ska förlänga det, har lite rabbat med jobbet också, och sen ska jag träna ofta.. fast helst av allt skulle jag ju vilja trna gymnastik igen, gah vad jag saknar det, flickisarna, volterna, danserna o allt.. brr. vrf sluta vi egentligen :/ men så e d.

imorgon ska jag träffa meine B ska bli najs, ;D och på lördag vill jag se joddla me siv, men tror inte ngn e sugen på att joina :( wäh..  men ja let me know isf. 

sååå hejdåhej på er!


för det är liksom ingen vanlig dag

image215


Grattis sunshine !  Idag blir vår allas, Hulga 20 år !! 

eeelooiiiisse e vi mer än bara väänner ?

så visa vad du känner .. ;D haha .. igår blev det singstar som fan. jag, maddeman och pattyman hade lindas lägenhet för oss själva, det blev mat och stimm , sen blev det gp med marraman o co, och efter det steak, och för min del avslutades kvällen på tivoli. funfun!
idag har det vatt reuneon med kyrkans barntimmar och söndagspromenad med min amanda.. ysch vad jag e ybertrött, ikväller blir det tidigt i sängs.. puss ya'll

i miss the rains down in africa

hörde imorse på radion att alla pollenallergiker ska börja förbereda sig nu typ, för pollenhalten elr vad det heter verkar bli hög i år... hoppas det betyder att det snart blr lite varmare och vårväder.. Min helg var btw sjukt bra, sån där klockren som bara inträffar every once in a while liksom. i fredaskväll var det curling och mat med jobbet, mycket trevligt. jag, danne, jimmy och feif kom faktskit tvåa, najs! sedan vid 11, halv 12 typ fick jag o fredde (som skulle till harrys) skjuts ner till stan av thomas, jag stack till steak och träffade alla mina goingar , heelga en av dem :D:D uunderbart att träffa henne igen. efter en minibarrunda typ så stack jag amanda och helga till max för att käka, hahah äkta köpte hela lagret av mat! och panes och sånt. crazzy!


I lördas stack jag hem till madde vid typ halv 6 sen hämtade vicky och nico oss och vi stack till maddes syrra linda som hade 25-årsfest., fint! med mat , sprit och singstar and so on, vi fick skjuts ner till stan vid typ 12, in på stekan ett tag, sen träffa vi kiddyman utanför tivoli , och sen kom maddes kompisar som fixa in oss på tivoli, sen hade vi sjuukt kul ! verkligen.. BÄSTA kvällen på länge. :D haha . <3 vill bli 20 nu ! !
följde bebsan till bussen typ kvart över 3, sen stack jag tillbaka till martin och tapper.. vi stack från tivoli lite efter 4 typ, men eftersom min buss inte gick förren kvart över 5 så fick jag inte vänta på knutan själv så Anders kom och hämtade oss och vi åkte hem till honom och alla sov där.. i söndags kolla vi bara på film typ och var allmänt sega,
men så ska de va på söndagar ju.


image208

och ja nu e d onsdag, kommer inget bra på tv idag kan man undra ?! ,. jag måste ju ha en bra ursäkt till mig själv för att slippa städa mitt rum :/ ..fast kommer inte göra det i vilket fall som helst dock. imorgon är det alla hjärtans dag också jaja, och eftersom min non existing prins charming inte har tid för mig då så får jag nöja mig med att käka på båtarna med la familia ist, men det duger det med ;p ska bli mys, och en sak till imorgon, då är det 1 år sedan..  kom tillbaka, in my heart is were i keep you grandpa!

baby when the lights go out

veckan som passerat har typ sett ut som vanligt. jobb och träning och lite sånt snajd.
har även lyckats laga en navigator helt själv på jobbet också så vi slapp skicka den
till tyskland på service, då blev sixten aka sigge my boss imponerad, men mest jag tror
jag, för jag e måste nog vara den minst tekniska i kommunen egentligen. ^^
sen blev det fredag och då kom bebsan hem till mig ;D, vi lagade mat och så, sen kom natta,
patty, emelie och sofia. senare på aftonen efter mat och snack körde paddyman hem natta och
vi andra tog en snabb sväng inom stan, sen blev det hem och soova.

igår blev det heldagsshopping på väla med memelie, najsnajs (:
och sen blev det fika på mezo med amanda martina madde helena natta & patty. mys , sen
for good old times sake tog vi en vanilla sky på stinsen , sen steaken ett tag och crom innan
jag nätski och hulena satte oss på knutan för att vänta på bussen, där vi bland annat
fördrev tiden med att helena fick göra syn-test, haha aw, men jaojao ska käka frulle nu !  

image207
                                            ge mig sommar och värme..
/ love .